Ceara pentru epilarea zonelor delicate Azulen - 0.5 kg

110 lei
Adaugă în coş

Internet magazin - nu este

în Chișinău: 40 lei

în Moldova: Costul livrării este stabilit individual. Pentru detalii, vă rugăm să ne telefonați.

Descrierea

Se recomanda pentru par subtire si mediu,pentru piele sensibila. Ceara contine azulen(ulei de musetel) si are un efect anti-inflamator si antialergic. Ceara este recomandata persoanelor ce sunt predespuse la vindicarea joasa a pielii. Are o textura elastica si un miros neutru.

Ingrediente active: ceara naturală de albine, gudron de pin, antioxidanti, polifenoli, și vin roz roșu, dioxid de titan.

Сeara fierbinte Depilfax in brichete se foloseste pentru îndepărtarea părului de pe părțile sensibile ale corpului - axile, zona bikini, precum și pentru eliminarea mustetelor. Folosirea  cearei de acest gen  permite eliminarea din prima dată, chiar, parul rigid scurt situat în locuri greu accesibile. Temperatura de topire recomandată - 60-80 ° C Textura - elastica.

Datorind componentelor naturale a cerii  (rășină de pin, ceara de albine naturale, uleiuri vegetale, extracte, etc.),  probabilitatea reacțiilor alergice este practic exclusa. Din cauza dimensiunilor mici  a brichetelor,ceara usor se dozeaza si este foarte economa in utilizare.Pentru a îndepărtare nu este nevoie de benzi de unica folosinta .

Producător şi model
  • Producător Depilflax
Caracteristici principale
  • Țara de origine Spania
  • Tip ceară pentru depilare
  • Tip de ceara cald
  • Tipul de ceară în pachete