Ceara pentru zone delicate "Vin Rosu"-1 kg.

215 lei
Adaugă în coş

Internet magazin - este

în Chișinău: 40 lei

în Moldova: Costul livrării este stabilit individual. Pentru detalii, vă rugăm să ne telefonați.

Descrierea

Se potriveste  pentru toate tipurile de păr, datorită dioxidului de titan, polifenoli vinului consolideaza și hidrateaza pielea, imbunatatesc microcirculația. Ceara are o textura foarte elastica.

 Ingrediente active: ceara naturală de albine, gudron de pin, antioxidanti, polifenoli, vin roz si  roșu, dioxid de titan.

Este fabricat in brichete din ceara fierbinte Depilfax,care se folosesc pentru îndepărtarea părului de pe părțile sensibile ale corpului - axile, zona bikini, precum și pentru  eliminarea mustetelor. Folosirea ceară de acest tipn permite eliminarea din prima dată, chiar si, parului rigid, scurt situat în locuri greu accesibile. Temperatura de topire recomandată - 60-80 ° C Textura - elastica

Datorind faptului,ca ceara Depilflax  include numai componente naturale (rășină de pin, ceara de albine naturale, uleiuri vegetale, extracte, etc.), reactiile alergice dupa procedura de epilare sunt practic excluse.. Din cauza dimensiunii mici a brichetelor,ceara usor se dozeaza,ce o face foarte economica.Pentru a îndepărta ceara de pe corp nu este nevoie de benzi de unica folosinta.

Producător şi model
  • Producător Depilflax
Caracteristici principale
  • Țara de origine Spania
  • Tip ceară pentru depilare
  • Tip de ceara cald
  • Tipul de ceară în pachete
  • Cosmetica profesionala da